Dé creatieve studio voor ambitieuze bedrijven

Wij zijn Infinite Eight. Een moderne studio die zich specialiseert in het ontwikkelen van creatieve innovaties op het gebied van websites, branding en grafische vormgeving. Met ons toegewijde team van creatievelingen, makers en designers, ontwikkelen wij op maat gemaakte identiteiten, producten en verpakkingen die perfect aansluiten bij de doelen en visie van jouw bedrijf.

Lees meer
Illustratie
Websites & Onderhoud
UX & UI design
SEO optimalisatie
Website onderhoud
Website/Webshop design
Website/Webshop development
Branding
Copywriting
Social media
Content creation
Logo & beeldmerk
Huisstijl ontwikkeling
Visuele merk beleving
Graphic design
Illustratie
Drukwerk
2D animatie
Product design
(Product) verpakking
Reclame &
Digitale marketing
Campagnes
Advertenties
Social media
Commercials
Wereldbol
Campagne & branding

Four IT

Sinds 2022 opereren we als creatieve partner van Four IT. Dankzij onze voortdurende samenwerking zorgen wij ervoor dat alle touchpoints worden afgestemd op hun merkidentiteit.
Hond draagt feestversiering
Product design & verpakking

Paper dreams

Paper Dreams is een Nederlandse groothandel waarmee wij regelmatig creatieve samenwerkingen aangaan. Ons team heeft prachtige ontwerpen en producten mogen neerzetten voor Paper dreams.
Massagegun voor sporters
Productverpakking

Worthy

Ons team had het genoegen om in samenwerking met Au Courant een productverpakking te ontwerpen voor de massagegun van Worthy. In dit ontwerp staan herkenbaarheid en eenvoud centraal.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je creatieve visie transformeren tot realiteit? We kijken er naar uit om kennis te maken met jou en je bedrijf! Zet vandaag nog de eerste stap en plan een (online) kennismakingsgesprek in.