Four IT, Leiderdorp

Creatief partnerschap

Deliverables
Brand design
Webdesign
Productverpakking
Campagne design
Social media

Four IT is een Nederlands IT-bedrijf met het hoofdkantoor gevestigd in Leiderdorp. Met ruim 23 jaar ervaring op de Europese IT-markt beschikken zij over 90 IT-professionals. Hun missie is om IT-processen te optimaliseren tegen zo laag mogelijke kosten.

Sinds 2022 opereren we als creatieve partner van Four IT. Door onze voortdurende samenwerking met hen zorgen we ervoor dat alle touchpoints worden afgestemd op hun merkidentiteit.

Productverpakking buitenkant
Productverpakking & flyer design

Box campagne

In opdracht van Four IT hebben we de box campagne vorm mogen geven. Waaronder een verpakking/postdoos en een flyer serie van 8 stuks. Het belangrijkste aspect bij het ontwerpen van de postdoos, was het terug laten komen van de nieuwe huisstijl en dit op een overzichtelijke manier.
Productverpakking binnenkant

Kleurenpalet

Primair kleurgebruik
Primar kleurgebruik
#F58220
Kleurenpalet
#E5DAB8
Kleurenpalet
#0E0C0D
Kleurenpalet
#E9E9E9
LinkedIn bannerBriefpapierPowerpoint template
Visuele merkidentiteit & social media

Rebranding FourIT

Als creatief partner van Four IT, zorgen wij ervoor dat alle touchpoints naadloos op elkaar zijn aangesloten. Ons team heeft dit al in verschillende vormen gerealiseerd, waaronder Presentatie (PowerPoint) templates, social media berichten en huisstijl elementen.
Volgend project

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je creatieve visie transformeren tot realiteit? We kijken er naar uit om kennis te maken met jou en je bedrijf! Zet vandaag nog de eerste stap en plan een (online) kennismakingsgesprek in.