Let's get creative!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of een op maat gemaakte offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kennismaking inplannen

Veelgestelde vragen

Verzorgen jullie ook de teksten en beelden op mijn website?

Ons team helpt je graag bij het verbeteren van de teksten en beelden op jouw website. We hebben ruime ervaring in het vinden van passende stockfoto's of het inschakelen van een professionele fotograaf om jouw merk op de beste manier vast te leggen.

Kunnen jullie onze huidige website vernieuwen?

Zeker weten! We bieden graag hulp bij het vernieuwen van je bestaande website of het afronden van een onvolledige website.

Hoe lang duurt het om een website te laten bouwen?

Zoek je een op maat gemaakte website, dan kan de levertijd variëren en is afhankelijk van de omvang van het project. Gemiddeld duurt het 21 dagen om een website op maat te maken, maar de exacte levertijd hangt af van verschillende factoren. Wil je meer weten over de levertijd en kosten van jouw project? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij ons.

Hoeveel kost het om een logo en/of huisstijl te laten maken?

We bepalen de exacte kosten van jouw logo en/of huisstijl na een kennismakingsgesprek. Hierbij nemen we de omvang van het project en jouw wensen en behoeften in overweging. Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan voor meer informatie.

Mag ik zelf aanpassingen (laten) doen in het ontwerp?

Indien gewenst is dat mogelijk. Bij ons werkproces betrekken we je nauw, zodat je tijdens het ontwerpen feedback kunt geven. Ook na afronding van het ontwerp kun je altijd nog contact met ons opnemen voor eventuele aanpassingen.

Hoe verloopt het proces als ik met jullie samenwerk?

Eerst plannen we een kennismakingsgesprek om jou en je bedrijf te leren kennen. Daarna volgt er een kick-off meeting waarin we alles bespreken over het project. Tijdens de uitvoering volgen er tussentijdse feedbackrondes. Zodra we het eindproduct hebben bereikt, blijven we als creatieve partner betrokken.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Je creatieve visie transformeren tot realiteit? We kijken er naar uit om kennis te maken met jou en je bedrijf! Zet vandaag nog de eerste stap en plan een (online) kennismakingsgesprek in.